Vi gir ledere verktøyene, slik at de kan skape positiv og varig endring.

Om oss

Om oss

Rambøll Results er en fellesbetegnelse på de Rambøll-tjenestene som er basert på innsamling og formidling av data som kan skape handling og resultater. Eksempler:

  • medarbeiderundersøkelser
  • kundeundersøkelser
  • ledelsesevalueringer
  • markedsundersøkelser
  • arbeidsplassevalueringer (APV)
  • entry- og exit-undersøkelser
  • og ikke minst teknologien som gjør det hele mulig

 

Vi hjelper ledere med å skape positiv og varig endring

Våre kunder ringer oss når de trenger en data- og innsiktsleverandør som hjelper ledelsen å ta riktige beslutninger, både på kort og lang sikt. Dette er ofte komplekst, og derfor tilbyt våre konsultenter deg løpende sparring og tilpasning til den virkelighet du skal navigere i. Som vi sier i Rambøll: "We thrive in complexity, so you don't have to"

 

Én kontaktperson – hundrevis av eksperter

Som kunde får du én kontaktperson. Men du skal vite at vi innenfor spørreundersøkelser alene har 120 dedikerte spesialister med base i Aarhus, København, Oslo, Stockholm og Hamburg. Felles for dem alle er at de først er fornøyd når kunden er fornøyd og tallene stemmer. Du tenker kanskje at dette har du hørt før andre steder, men hos Rambøll handler det om kjerneverdien vi baserer virksomheten vår på. Prøv oss, og se selv! Rambøll-gruppen har i alt 13 500 medarbeidere i 35 land, og vi er stolte over å kunne kalle oss en av Europas ledende kunnskapsrådgivere. Les mer på ramboll.com.

 

Ledende på teknologi

Arbeidet vårt er drevet av kunnskap og erfaring, men ikke bare det: Innovative IT-løsninger er en viktig del av det som skiller oss fra konkurrentene. Som kunde vil du oppleve dette ved at alt føles enkelt og intuitivt. Løsningene våre automatiserer arbeidsprosesser som normalt er tidkrevende, og de er enkle å integrere med andre systemer. Apropos integrasjon gjør vi mye ut av å skape unike løsninger basert på faste, grundig utprøvde modeller. Du kan sammenligne det med byggeklosser: Klossen er den samme, men mulighetene er uendelige. 

 

Ledende på datasikkerhet

Hvert år håndterer systemene våre mer enn 1 million spørreskjemaundersøkelser. Derfor tar vi sikkerheten svært alvorlig, og vi har blant annet en ekstern partner (PwC) som reviderer IT-sikkerheten vår fortløpende. Kort sagt: Vi har kontroll på sikkerheten, slik at kundene våre kan konsentrere seg om å drive sin virksomhet.

 

Det er oss med SurveyXact

Hvis du har fylt ut et spørreskjema, er det stor sannsynlighet for at du har gjort det i SurveyXact. Sistnevnte er Rambølls gjør-det-selv målingsverktøy, og et av de mest brukte i hele Skandinavia.

Men nok om oss. Ring eller skriv, slik at vi kan bli kjent finne ut hvordan vi kan hjelpe deg og organisasjonen din. 

KONTAKT EN AV VÅRE KONSULENTER